Відкритий лист Громадянського руху “ЧЕСНО В ДРОГОБИЧІ” до депутата Верховної Ради України від ВО №121 Романа Ілика

Chesno V Drohobychi

Шановний Романе Романовичу!

28 жовтня 2012 року Дрогобиччина зробила свій політичний вибір і громада обрала Вас депутатом Верховної Ради України .
Добрий цей вибір чи помилковий покаже час. А він, як відомо, “не стоїть на місці”.
Ви були одним з тих, хто успішно пройшов через фільтрацію руху “Чесно” і до кого не було зауважень. Ви були одним з тих, хто високо оцінив нашу діяльність,як Громадянського руху. І ми Вам вдячні за розуміння того,що такі ініціативи є необхідними,як чинники побудови громадянського суспільства.
Повідомляємо Вас, що рух “Чесно в Дрогобичі” проводить моніторинг Вашої діяльності у стінах Верховної Ради України та у виборчому окрузі під час виконання своїх службових обов’язків у відповідності до Законів України. А саме: діяльність громадських приймалень депутата, особисте голосування в парламенті, участь у засіданнях парламенту та роботі комітету ВРУ, тощо.
З прикрістю констатуємо,що до цього часу невідомими залишаються адреси приймалень та графік прийому виборців Вами та Вашими помічниками-консультантами.
Громадянський рух доноситиме інформацію, про Вашу депутатську діяльність до виборців Дрогобиччини, яка буде ґрунтуватись на матеріалах з відкритих джерел .
Ми закликаємо Вас, чесно виконувати свій депутатський обов’язок.
Сподіваємось,що ви встоїте перед випробування грошима і посадами, будете ініціювати і підтримувати своїми голосуваннями законопроекти, які покращуватимуть імідж України в світі і життя її громадян.
Бажаємо Вам Божого Благословення та наснаги в нелегкій державотворчій роботі.

Текст листа прийнято на засіданні “Чесно в Дрогобичі” 16.01.2013 року.

Координатор “Чесно в Дрогобичі “ Олег Балог
Члени “Чесно в Дрогобичі “ Михайло Ваврин
Богдан Гринчишин
Тарас Демко
Тарас Кучма
Руслан Солонець
Петро Хорт
Богдан Юзефів

1. читаччитач01-18-2013

Фалшували громадську думку, насправді працюючи як штаб капітельманів – ось справжнє лице “руху чесно”.