Відкритий лист політичним лідерам Олегу Тягнибоку та Віталію Кличку

Головам політичних партій
В0 «Свобода» Олегу Тягнибоку
та «Удар» Віталію Кличку
підприємців КП «Дрогобицький ринок»
м. Дрогобич, Львівська обл,
які були присутні на зборах підприємців 22.02.2013р.

Відкритий лист – звернення
Шановні Голови політичних партій!

Звернення підприємців стор1Ми, приватні підприємці, що працюємо на КП «Дрогобицький ринок», глибоко занепокоєнні ситуацією, яка склалася на сьогодні в місті Дрогобичі. Свідченням того є відеоматеріали останніх сесій, коли нам приходиться брати штурмом сесії Дрогобицької міській ради від 27.12.2012р., 31.01.2013р. та 20.02.2013р. – просимо їх передивитись. Ми вже зверталися за допомогою до обласних депутатів та депутаті Верховної Ради Ляшка О.В,  Ілика P.P., Кармазіна Ю.О., але там а Києві теж не все в порядку і поки, що в них не має часу на нас. Правда, на останній сесії були депутати з області від ВО «Свобода»   Магур та Старовойт і просто були шоковані від наших очільників та депутатів запроданців, які продалися за куски землі для себе та своїх родин і магазини в старовинному центрі міста. Тільки депутати від «Свободи», «Удару» та одного депутата від ВО «Батьківщина» помагають нам у вирішенні наших проблем, та якось,трохи стримують загарбницькі дії та апетити наших «мужів», які всe зростають. Вони виступають проти закриття трьох шкіл, рейдерського захоплення «Молочного ринку», проти незаконного виселення підприємців з КП «Дрогобицький ринок», проти вирізування дерев в парку «Новонароджених», проти закриття підприємств, розбазарювання земельних ділянок, підняття комунальних послуг – перелік можна продовжувати довго.

Звернення підприємців стор2
Ми звертаємося до Вас за допомогою для наших депутатів, бо коли ще їх «з’їдять», то вже не буде кому нас захищати. В нашому місті провладно-продажні зами нашого голови та сам голова міста Радзієвський О.В. розвинули цілу компанію по їх винищені і вони це відкрито говорять та роблять. Прикладом того є відкритий лист-звернення» від наших продажних голів громадських організацій до Вас, який попав до нас випадково, тому що його навіть не було надруковано в місцевій пресі. В ньому все неправда від початку до кінця. А нас сильно це обурило, тому, що ми, були втягнуті в цю аферу нашими підписами просто скористалися. Цей лист звернення був прийнятий та підписаний, нібито, на зборах підприємців КП «Дрогобицький ринок» 22 лютого 2013 року. Справді, збори підприємців відбулися в цей день у приміщенні сесійної зали Дрогобицької РДА. де були присутні близько 70 людей. На них розглядалися такі питання: план розвитку ринку на 2013р., продовження терміну дії договору оренди, та забудова площадки №4. Але ніякого звернення до депутатів там не приймалося, не оголошувалося та не підписувалося. Доказом цього є аудіо запис тих зборів. Ми навіть звернулися до громадської організації руху «Чесно» в місті Дрогобичі, щоб допомогли розібратися в даній ситуації. Якщо ми не навчимось говорити правду, то знищимо Дрогобич. Наше місто має перспективи, але треба належно використати все, щоби ці перспективи стали реальністю. Ніхто не давав права владі керувати на свій розсуд, вона має діяти згідно Закону та працювати на громаду яка її вибрала.
Просимо також Вашої допомоги для вирішення важкої ситуації, яка склалася в даний час в Дрогобичі.

Підписи підприємців які були на зборах додаємо.

Від редакції:

Депутат Львівської обласної ради Олесь Старовойт є членом партії “Удар” і прибув на позачергову сесію Дрогобицької міської ради на запрошення дрогобицького міського осередку цієї партії.

Народний депутат України Роман Ілик направив відповідне зверння до сесії про дотримання інтересів громади та українського законодавства. На вимогу Романа Ілика голосування з цих резонансних питань проводилось поіменне, щоб громада знала своїх “героїв”. Також народний депутат скерував у обласну прокуратуру запит про законність дій влади, про що повідомлялось у засобах масової інформації.

1. редакціяредакція03-07-2013

Лист Ілику не написали. Безнадійно

2. РоманРоман03-07-2013

Ну так це вже на щось похоже, а не та недолуга писулька блехливих псевдопідприємців